Te-am ascultat și am adăugat 2 noi specialități

SHARE

Continuăm să inovăm și să adăugăm noi specialități la cele existente. Permanent.
Acum am adăugat încă 2 noi specialități: Oftalmologie și Ortopedie.

Urmărind interviul realizat, puteți cunoaște pe Dr. Cristina Hotoleanu - Director Medical - Telios Care și să aflați importanța, nevoia și semnificația adăugirii acestor 2 noi specialități.

 

 

Cum putem oferi servicii de telemedicină de oftalmologie sau ortopedie de la distanță?

Doctorii specialiști Telios Care nu vor putea prescrie ochelari sau să diagnosticheze o problemă ortopedică de la distanță. Cel puțin nu încă.
Însă, pot să ofere sfaturi de prevenție, pre și post intervenții chirurgicale, dar și de recuperare post operatorie. Exact acestea și multe altele au fost motivele pentru care am decis să adăugăm aceste 2 noi specialități.
 

Care sunt planurile noastre?

Telios Care este prima companie de telemedicină din România. Ne considerăm deschizător de drum, invoatori. Astfel suntem deschiși la sugestiile celor care ne aleg. Pe lângă cele 2 noi specialități adăugate acum, oftalmologie și ortopedie, deja pregătim să adăugăm și alte noi specialități, astfel să acoperim toată paleta de specialități de care voi, beneficiarii serviciilor de telemedicină Telios Care ați putea avea nevoie.

 

Știai că având un cont Telios Care atât tu, cât și toată familia ta beneficiează de servicii de îngirijore medicală de la distanță?

Având un cont Telios Care, atât tu, cât și toată familiata ta poate avea acces la serviciile Telios Care, fără limite, fără costuri în plus, oriunde, oricând. În aplicație sau portal, adaugă și membrii de familie.