Telios Care împreună cu Marsh anunță încheierea unui parteneriat cu OMV

SHARE

Telios Care împreună cu Mercer Marsh Benefits anunță încheierea unui parteneriat cu OMV, lider pe piața carburanților premium din România.

Începând cu luna ianuarie, clienții OMV beneficiază cu ajutorul serviciului OMV Business Deals de o reducere de 20% la achiziția unui abonament anual de telemedicină, abonament care include și membrii familiilor angajaților.

OMV Business Deals se adresează posesorilor de carduri OMV sau celor care cumpără produse petroliere en-gros de la OMV Petrom.

Fie că ești acasă, la serviciu sau în călătorie, cu abonamentul Telios, te bucuri de confortul unei consult medical de specialitate în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgențe.  Din lista de beneficii amintim: 

  • Acces nelimitat la sfaturi și consultații medicale în sistem de telemedicină.
  • Servicii disponibile pentru 20 de specialități medicale cu accesare prin telefon, aplicație mobilă, platformă online și videoconferință.
  • Emiterea de rețete în format digital, cu parafa medicului și trimiteri la consultații de specialitate.
  • Alte servicii ce pot fi ofertate: prevenție, monitorizare sarcina, naștere, tratament dentar, spitalizare

 Vezi cum funcționează serviciul nostru de telemedicină

 

OFERTA este valabilă până în data de 31 martie 2021 și poate fi revendicată aici.

 


Telios Care este o clinică medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite în asistență medicală la distanță. Telios Care oferă consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgență.

Marsh este lider global în brokerajul de asigurări și consultanță de risc. De peste 149 de ani la nivel global și de 25 de ani în România, acordă consultanță companiilor de toate dimensiunile și clienților persoane fizice. Prin intermediul Mercer Marsh Benefits, clienții au la dispoziție o singură sursă de gestionare a costurilor, riscurilor și complexității beneficiilor acordate angajaților. În România, gestionează programe de beneficii pentru 250.000 de angajați.

OMV este lider pe piața carburanților premium din România, asigurând mobilitatea pentru milioane de persoane în fiecare zi. Fideli obiectivului de a oferi clienților mai mult decât mișcare, OMV și-a dezvoltat oferta prin servicii suplimentare: magazine și restaurante VIVA, spălătorii auto etc.