Telios oferă servicii de telemedicină în parteneriat cu MediHelp International

SHARE

MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrală și de Est, și-a extins recent parteneriatul cu Telios Care pentru a oferi servicii de telemedicină clientilor aflați la reînnoire.

Parteneriat Telios - Medihelp

Astfel, clienții MediHelp pot accesa serviciul în orice zi și la orice oră, inclusiv în weekend și sărbători legale, fără limită de timp, pentru ca problema lor să fie soluționată cu un diagnostic și un tratament. Serviciul Telios include consultații pentru 21 de specialități medicale iar beneficiarii pot discuta cu o echipă certificată de medici și specialiști prin telefon, platformă online, aplicație mobilă și video.

„Din grijă pentru clienții noștri, le oferim acestora la reînnoire o opțiune suplimentară pentru a beneficia de îngrijirea medicală necesară, prin intermediul Telios Care. Serviciul de telemedicină poate fi accesat atât pentru necesitate medicală, cât și pentru prevenție sau discuții despre subiecte de interes ce se regăsesc printre specialitățile disponibile”. Alexandra Barbu, Customer Care Manager, MediHelp International

”Colaborarea cu MediHelp este o evoluție organică în strategia noastră de a furniza servicii de asistență medicală prin telemedicină direct către consumatori. Venim acum în întâmpinarea nevoilor a și mai mulți beneficiari pentru le oferi liniștea că pot apela la servicii medicale de înaltă calitate oricând au nevoie.”M. Katerina Dobroiu, Chief Customer Officer, Telios Care

 

Despre MediHelp

Prezent pe piață de peste 16 ani, MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrala și de Est. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbina cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală internațională, în beneficiului clienților săi.