Telios este noul partener oficial al Academiei FC Universitatea Cluj

SHARE

Telios Care este, începând cu acest sezon, partener oficial al Academiei FC Universitatea Cluj. Ca cel mai nou membru al „Familiei U” vom sprijini activitatea centrului de copii și juniori, în jurul căruia se concentrează strategia pentru viitor a clubului FC Universitatea Cluj.

„Sponsorizarea centrului de copii și juniori al Academiei FC Universitatea Cluj ne permite să dăm înapoi comunității locale. Și, nu numai. Sportul aduce beneficii copiilor într-o varietate de moduri: îi ajută să rămână sănătoși, să învețe să lucreze bine cu ceilalți și să dezvolte relații pozitive cu colegii lor. Sponsorizând, ne dorim să oferim mai multor copii posibilitatea de a participa la fotbalul local și astfel, să investim pentru o comunitate locală sănătoasă",spune Philip Choban, CEO Telios Care.

“În acest nou parteneriat se întâlnesc în mod fericit dorința domnului Philip Choban și a celor de la Telios Care de a oferi ceva comunității clujene cu dorința noastră de a consolida Academia FC Universitatea Cluj. Susținerea financiară de care va beneficia centrul de copii și juniori vine într-un context în care sportul, în general, și fotbalul, în particular, sunt afectate de criza generată de pandemie, iar cluburile se concentrează pe jucătorii crescuți în propriile academii. La Cluj, aceasta nu este, din fericire, o strategie impusă de pandemie, ci o tradiție pe care, cu sprijinul Telios Care, o putem duce mai departe. Avem obligația de a crește fotbaliști care să facă performanță în tricoul Universității, dar avem și obligația de a crește copii sănătoși și educați, într-un mediu competitiv și profesionist”, spune Mihai Moga, brand manager FC Universitatea Cluj.