Telios Care se alătură programului de voluntariat Our Big Day Out

SHARE

Telios Care împreună cu Editura Nemira au sprijinit la finalul lui 2020 programul Our Big Day Out printr-o donație de peste 1500 de cărți copiilor și tinerilor din centrele de asistență socială și din zonele defavorizate ale României.

Our Big Day Out (OBDO) este unul dintre cele mai longevive programe de 100% voluntariat din România, care din 2005 invită și învață societatea civilă să acționeze și să își asume responsabilități civice. Sunt alături de copiii din centrele de plasament, bătrânii din azilurile de stat, copiii și tinerii cu afecțiuni neuropsihiatrice și familiile care trăiesc în risc de sărăcie în comunități marginalizate.

"Suntem extrem de bucuroși pentru șansa de a sprijinii inițiativa Our Big Day Out. Perioada pe care o traversăm ne-a arătat mai mult ca oricând că trebuie să avem grijă unii de ceilalți și să ne unim în fața adversității. Sperăm ca prin acest mic gest să le arătăm celor care au nevoie de ajutor că nu i-am uitat și că suntem alături de ei în aceste momente. Nu în ultimul rând, sincere felicitări echipei OBDO și întregii echipe de voluntari!” – menționează Philip Choban, CEO, Telios Care.

Bilanțul ediției de Sărbători indică un număr de 225.000 de produse strânse, 5290 de pachete distribuite oamenilor în nevoie din 13 județe, 349 de voluntari, 122 de voluntari implicați în activitățile din depozit și 500 de produse de igienizat pentru baia publică a uneia dintre cele mai sărace comunități din România - Ponorata, Maramureș. 

 


Telios Care este o clinică medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite în asistență medicală la distanță. Telios Care oferă consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgență.

Editura Nemira este una dintre primele edituri din România și cuprinde o gamă variată de imprinturi și colecții, printre care Nemi – imprint de carte pentru copii, Armada – imprint de literatură science-fiction, fantasy, thriller și roman istoric, colecții de literatură străină contemporană, de nonficțiune, de arte ale spectacolului, de poezie și proză românească. Motto-ul editurii și ideea care leagă toate cărțile este: plăcerea lecturii.