Telios oferă reducere la abonamente anuale posesorilor de card Visa

SHARE

Telios Care oferă acum 50% reducere la prețul unui abonament anual pentru toți posesorii de card Visa Premium. 

Prin parteneriatul cu Visa, Telios Care oferă persoanelor fizice care nu beneficiază deja de serviciul nostru din partea unui angajator acces la consultații medicale și recomandări de tratament fără nevoia unei vizite la un cabinet medical. 

Abonamentul cuprinde consultații, tratament, monitorizare și a doua opinie pentru 21 de specialități medicale și non-medicale. Beneficiarii pot vorbi cu medici și specialiști în orice zi și la orice oră, fără cozi și timpi de așteptare, la telefon, prin aplicație și platformă online.

Disponibil în orice zi și la orice oră, inclusiv în weekend și sărbători legale, serviciul este ușor de folosit,  beneficiarii fiind ghidați la fiecare pas pentru ca problema lor să fie soluționată cât mai repede iar informațiile medicale sunt complet confidențiale și în siguranță datorită platformei securizate.

 

OFERTA este valabilă pentru posesorii de carduri Visa Premium emise în România și poate fi revendicată aici.

 


Telios Care este o clinică medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite în asistență medicală la distanță. Telios Care oferă consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgență.

Visa este o companie globală care activează în domeniul tehnologiei de plată și care își propune să ajute consumatorii, întreprinderile, băncile și instituțiile publice din peste 200 de țări să folosească tehnologii electronice de plată.