Telios lansează aplicația de Android pentru Ucraina

SHARE

Lansare Aplicatie - Android - Ucraina @1080x1080

 

Războiul din Ucraina a împins milioane de oameni să își părăsească țara, în condiții dificile, mulți fiind însoțiți de copii. Peste un milion dintre aceștia au ajuns în România, despre care nu știau multe lucruri înainte, având de depășit pe lângă multe neajunsuri și bariera lingvistică. Pentru a-i ajuta, încă din luna martie oferim gratuit acces la serviciile noastre medicale în limba ucraineană, iar câteva mii de oameni deja au apelat la acestea.

 

Astăzi lansăm aplicația Telios pentru sistemul de operare Android, iar curând va urma varianta pentru iOS. Aceasta permite cetățenilor ucraineni de oriunde s-ar afla să își creeze cont pe platforma noastră și să primească informații medicale în limba ucraineană pentru specialitățile Medicină Generală, Pediatrie și Psihologie.
Aplicația poate fi descărcată de aici ori direct din Google Play unde poate fi găsită cu denumirea Telios Care - Украïна.
Ajutați-ne să ajutăm! Trimiteți mesajul către cât mai mulți ucraineni care ar putea avea nevoie de servicii medicale de calitate, de oriunde, oricând!

 

Descarcă aplicația Telios Care Ucraina din Google Play