Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple oferă membrilor acces nelimitat la servicii de telemedicină

SHARE

Telios Care a încheiat recent un parteneriat cu Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple (AISM) prin care oferă membrilor servicii de telemedicină, ca și alternativă la vizitele în cabinetele medicale.

În contextul pandemiei de COVID-19, Asociația a decis să ofere membrilor posibilitatea de a accesa serviciile de telemedicină și de a avea în acest mod o alternativă la deplasarea la cabinetele medicale.

“Având în vedere situația actuală, ca și pacienți am intrat impas: Cum discutăm cu un medic? Cum obținem un sfat dar să stăm și acasă? Încercând să găsesc un răspuns la problemele noastre, am ajuns să cunosc compania Telios Care și să mă familiarizez cu serviciile lor de telemedicină. Medicii Telios sunt foarte dedicați pacienților iar consultațiile se pot face din confortul casei astfel încât putem să limităm expunerea la o posibilă infectare cu COVID-19 și beneficiem totodată de servicii medicale oricând avem nevoie.” – Simona Tănase, fondator AISM. 

Prin intermediul parteneriatul cu AISM, membrii asociației pot beneficia de acces nelimitat, 24/7 la serviciul medical Telios prin achiziția unui abonament lunar la un preț redus. Acesta include consultații pentru 21 de specialități, printre care medicină internă, reumatologie, cardiologie, gastroenterologie, urologie și psihologie.

Beneficiarii pot vorbi cu medici și specialiști în orice zi și la orice oră, fără cozi și timpi de așteptare, la telefon, prin aplicație și platformă online.

Am înțeles că accesul la îngrijire medicală pentru cei cu această afecțiune este limitat, dar totodată impetuos necesar. Prin acest parteneriat ne dorim să fim alături de membrii Asociației, oferindu-le acces la serviciile medicale Telios Care și crescând accesul echitabil la îngrijire medicală. Ne angajăm astfel să oferim o soluție care să elimine barierele care stau în calea accesului și disparitățile de cost care, de prea multe ori, împiedică oamenii să primească îngrijire atunci când au nevoie de aceasta.” – Katerina Dobroiu, Chief Customer Officer, Telios Care.

 

Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple a fost înființată în anul 2013 cu scopul de a acorda suport și informații persoanelor afectate de scleroză multiplă și de a contribui la creșterea calității vieții în rândul acestora.