Telios Care lansează serviciul de Vizite la Domiciliu

SHARE

Home Visits Banner OK - CJ

 

O nouă etapă în îngrijirea medicală

Telios Care aduce inovația din domeniul sănătății și al tehnologiei medicale mai aproape de pacienți.
Telios lansează noul serviciu de Vizite la Domiciliu, care va oferi asistență medicală de înaltă calitate în confortul căminului dumneavoastră.

Având în vedere nevoile tot mai diverse ale pacienților, Telios oferă noi soluții prin servicii medicale de calitate direct în casele pacienților.

Serviciul de Vizite la Domiciliu este rezultatul angajamentului de a face accesul la asistență medicală cât mai facil și mai convenabil pentru toți cei aflați în nevoie.

Serviciul este disponibil momentan în Cluj Napoca.

 

Caracteristicile Serviciului de Vizite la Domiciliu

Confort și comoditate.
Pacienții pot beneficia de îngrijire medicală de înaltă calitate fără a părăsi confortul propriei locuințe. Aceasta este o soluție ideală pentru cei cu mobilitate redusă sau pentru cei care au nevoie de o atenție medicală personalizată într-un mediu familiar.

Asistență medicală dedicată.
O gamă completă de proceduri și servicii de îngrijire medicală, care include administrarea de tratament prin perfuzii, injecții, pansamente, îngrijirea leziunilor sau a escarelor, recoltarea de probe pentru analize medicale de sânge sau exudate.

                              higo_stethoscope__points

 

Consultații medicale de specialitate.

Procedurile și serviciile de asistență medicală sunt completate de consultațiile medicale, realizate utilizând avantajele tehnologiei. Prin intermediul dispozitivelor medicale inteligente, asistentul medical transmite (sincron sau asincron) datele pacientului către medicul specialist. Acest proces facilitează stabilirea unui diagnostic și a măsurilor terapeutice iar eliberarea tratamentului este asigurată prin intermediul rețetelor medicale digitale.

Pentru programări și alte informații, vă rugăm să ne contactați utilizând mijloacele de mai jos:

Vă așteptăm și pe site: https://www.telios.care/home-visits.

 

Serviciul de Vizite la Domiciliu, disponibil momentan în Cluj Napoca

Cu o echipă de profesioniști dedicați și o abordare orientată spre pacient, ne străduim să aducem tehnologia și medicina împreună cu scopul primordial de a crește calitatea vieții pacienților. Dorim să îmbunătățim constant modul în care ne adresăm pacienților și mijloacele prin care aceștia accesează serviciile de asistență medicală.

Ne bucurăm să putem oferi pacienților noștri din Cluj Napoca acest serviciu de Vizite la Domiciliu, menit să aducă îngrijirea medicală direct în confortul și liniștea casei lor și să faciliteze accesul la tratament într-o manieră convenabilă și modernă.
În contextul evoluției tehnologice continue, suntem mândri să putem răspunde inovativ nevoilor pacienților noștri. Dorim să eliminăm barierele ce pot apărea în căutarea asistenței medicale, asigurându-ne că fiecare pacient primește atenția și tratamentul de care are nevoie, într-un mod care să respecte confortul și demnitatea lor.

Această inițiativă reflectă angajamentul nostru de a face sănătatea o prioritate accesibilă și plăcută pentru comunitatea noastră din Cluj Napoca.