Telios Care intră în acceleratorul Orange Fab România

SHARE

La finalul lui 2020 Telios Care s-a alăturat Orange Fab în urma concursului de proiecte 5G Online Challenge organizat de Orange România.

Orange Fab este un program de accelerare, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional. Program oferă companiilor colaboratoare acces la tehnologii, echipamente, și infrastructuri de comunicații dedicate pentru dezvoltarea produsului, susținere pentru testarea lui în mediul real și acces la rețeaua de distribuție Orange pentru creșterea afacerii.

5G Online Challenge este inițiativa dedicată antreprenorilor și dezvoltatorilor de produse care desfășoară proiecte bazate pe tehnologiile 5G și IoT. Concursul desfășurat de-a lungul a patru luni permite accesul finaliștilor în programul de accelerare.

"Suntem încântați de intrarea în acceleratorul Orange Fab și sperăm că prin susținerea oferită și prin accesul la suita de echipamente Orange România să reușim să dezvoltăm noi funcționalități și soluții orientate spre îmbunătățirea experienței beneficiarilor și să ne extindem la nivel regional." - menționează Călin Buzan, Chief Growth Officer Telios Care.

 


Telios Care este o clinică medicală cu servicii complete de telemedicină, cu peste 25 de ani de experiență din Statele Unite în asistență medicală la distanță. Telios Care oferă consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau cameră de urgență.